Hva gjør en bobil fra Pössl smart? « Sola Bobil

Hva gjør en bobil fra Pössl smart?

Smart er i tiden. Hus blir smartere. Maskiner blir smartere. Byer blir smartere. Og bobiler. Pössl er Europas fremste produsent av bybobiler, og har over 30 års erfaring fra utvikling av smarte løsninger. Men det handler ikke så mye om digitale styringsmuligheter og kunstig intelligens. Dette er praktiske, gode løsninger som gjør livet i en bobil mer komfortabelt og trivelig.

Svingbadet

Pössl har kommet opp med flere geniale løsninger til baderom. Bad med svingbar vegg gir to romslige baderom i ett. Flere av baderomsløsningene har også dør som kan brukes som romdeler mellom oppholdsdelen og soveromsdelen.

Plass i massevis

Gode lagringsmuligheter er et must. Og det har Pössl i overflod. Hengeskap under sengen, hev- og senkbare senger, innfelte oppbevaringsrom i gulvet, lagringsskuff som også fungerer som stigbrett til sengen, overskap over senger og sittegruppe, og ikke minst, praktiske kjøkkeninnredninger med nok plass til alt du trenger av utstyr. Og toveis-hengslet kjøleskap er prikken over i’en. Det kan åpnes like enkelt både fra innsiden og utsiden av bilen.

Mulighetenes sittegruppe

Sittegruppene har gjerne flere spennende muligheter. Selvsagt kan stolene i førerhuset snus slik at de blir en del av sittegruppen. Bordet har svingklaff som gjør det enkelt å bruke, og kan utstyres med ekstrabord som blir til ekstra soveplass.

God natt

7-soners komfortmadrasser er standard i alle D-line-modellene til Pössl. Da snakker vi komfort og god søvnkvalitet. Soveseksjonene finnes med dobbeltseng eller to separate romslige senger. Pössl har også modeller med hev/senk sengeløsning. Det gir ekstra oppbevaringsplass for sykler, surfebrett eller annet plasskrevende utstyr underveis.

Vil du vite mer om Pössls smarte løsninger, finner du detaljert informasjon om alle modellene på www.possl.no

De smarte løsningene er helt enkelt geniale. Det hører vi fra stadig flere begeistrede Pössl-eiere.

God tur.


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds