Komplett bobilverksted « Sola Bobil

Komplett bobilverksted

At bobilen alltid er trygg og sikker, betyr alt. Godt vedlikehold er også viktig for å opprettholde bobilens verdi. Hos Sola Bobil kan vårt kvalitetsverksted fikse alt som har med bobilen din å gjøre, både chassis, boenhet og motorer fra Fiat og Citroën. Vi tar alle nødvendige og forebyggende kontroller som EU-kontroll, fukttest og AC-service. I tillegg monterer vi utstyr og bestiller deler. 

Bestill tid

Godkjent av Statens vegvesen 

Vårt verksted er et av få bobilverksted i Norge som er godkjent av Statens vegvesen, det gjør at du som kunde kan være sikker på at arbeidet på bobilen din blir utført på en trafikk- og driftssikker måte. Våre dyktige medarbeidere har lang og allsidig erfaring både med reparasjoner på motor- og bobildelen.

Mobilitetsgaranti på service 

Når vi tar service på bobilen din, inngår alltid ett års mobilitetsgaranti uten ekstra kostnader. Det innebærer at du får hjelp om bobilen stopper eller ikke vil starte. Du får også hjelp om du går tom for drivstoff, ved punktering, eller om du har mistet nøkkelen. Mobilitetsgarantien gjelder i hele Europa for bobiler opp til fem tonn.

Din neste EU-kontroll

Husk at det er du som bileier som må sørge for at bobilen er EU-godkjent i tide. Ved manglende EU-kontroll vil kjøretøyet bli avskiltet. Ved førstegangsregistrering skal bobilen ha EU-kontroll etter 4 år, deretter hvert 2 år.  

Ta EU-kontrollen hos oss

Vi utfører EU-kontroll på alle typer bobiler. I en EU-kontroll sjekker vi at bobilen tilfredsstiller kravene til lovpålagt standard. Da er både sjåfør, passasjer og andre medtrafikanter tryggere.

Priser:
Under 3500 kg: kun 995,
Over 3500 kg: kun 1250,-

Bestill EU-kontroll

Bestill verkstedstime

Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds