Tett på opplevelsene med bybobil « Sola Bobil

Tett på opplevelsene med bybobil

Bybobilen er genial. Stor nok til å dra dit du vil, så lenge du vil, og liten nok til at du enkelt kommer deg rundt selv på smale veier, og ikke minst, at du kan parkere nesten over alt. Den har selvsagt også alt du forventer av en bobil – god soveplass, bad og toalett, sittegruppe og kjøkken. 

Fricamping med bybobil

Fremkommeligheten gjør bybobilen ypperlig for deg som er glad i fricamping. Med en mindre bobil er det enda enklere å reise akkurat dit du ønsker, den er også mindre iøynefallende i terrenget. Opplev den vakre naturen eller parker steder hvor du har tilgang til aktiviteter som surfing, kajakk eller alpint. Bare husk å sette deg inn i lover og regler for fricamping før du setter ut på tur.

Spar penger på ferjeutgifter

Reiser du langs vår langstrakte norske kyst, kan en bybobil spare deg for store ferjeutgifter. Ferjeprisene avhenger nemlig av lengden på kjøretøyet ditt og bobiler under 6 meter har egen takst.

Bybobilen som en personbil nummer to

Mange velger å bruke bybobilen som en personbil nummer to når de ikke er på tur. Det er ikke så rart med tanke på den høye kjørekomforten. Du sitter høyt oppe og har god oversikt over trafikkbildet, at den er smal og kort gjør den også enkel å manøvrere. Med andre ord bybobilen fungerer utmerket også i hverdagen.

Førerkort klasse B

Du trenger ikke å utvide sertifikatet ditt for å kjøre en bybobil. Det holder med førerkort klasse B for å kjøre alle bobiler under 3500 kg.

Mindre vedlikehold

På grunn av størrelsen er bybobilen enklere å oppbevare når den ikke er i bruk. En mindre bobil krever også mindre vedlikehold. Tiden du sparer kan du bruke på flere opplevelser langs veien.

Norges største bybobilforhandler

Sola Bobil er Norges største bybobilforhandler og har 13 års erfaring som merkevareleverandør for Pössl. Pössl er Europas største bybobil produsent og de leverer bobiler av svært høy kvalitet. Vi har også bybobiler i merkene Sun Living, Eura Mobil og Adria. Se hele utvalget her.

By eller land, med bybobil går allting an.


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds