Tett på opplevelsene med bybobil « Sola Bobil

Tett på opplevelsene med bybobil

Bybobilen er genial. Stor nok til å dra dit du vil, så lenge du vil, og liten nok til at du enkelt kommer deg rundt selv på smale veier, og ikke minst, at du kan parkere nesten over alt. Den har selvsagt også alt du forventer av en bobil – god soveplass, bad og toalett, sittegruppe og kjøkken. 

Fricamping med bybobil

Fremkommeligheten gjør bybobilen ypperlig for deg som er glad i fricamping. Med en mindre bobil er det enda enklere å reise akkurat dit du ønsker, den er også mindre iøynefallende i terrenget. Opplev den vakre naturen eller parker steder hvor du har tilgang til aktiviteter som surfing, kajakk eller alpint. Bare husk å sette deg inn i lover og regler før du setter ut på tur. Vår ambassadør Kari Schibevaag har mange gode tips til deg som vil reise rundt i Norge med bybobil. Les hennes blogginnlegg her.

Spar penger på ferjeutgifter

Reiser du langs vår langstrakte norske kyst, kan en bybobil spare deg for store ferjeutgifter. Ferjeprisene avhenger nemlig av lengden på kjøretøyet ditt og bobiler under 6 meter har en egen takst. Er bobilen din lenger en 6 meter vil prisen i mange tilfeller dobles. Les mer om ferjepriser her. 

Bybobilen som en personbil nummer to

Mange velger å bruke bybobilen som en personbil nummer to når de ikke er på tur. Det er ikke så rart med tanke på den høye kjørekomforten. Du sitter høyt oppe og har god oversikt over trafikkbildet, at den er smal og kort gjør den også enkel å manøvrere. Bybobilen fungerer utmerket også i hverdagen.

Førerkort klasse B

Du trenger ikke å utvide sertifikatet ditt for å kjøre en bybobil. Det holder med førerkort klasse B for å kjøre alle bobiler under 3500 kg. Vurderer du å kjøpe en større bobil? Du trenger førerkort klasse C1 for å kjøre en bobil opptil 7500 kg og førerkort klasse C for å kjøre en bobil som er over 7500 kg.

Mindre vedlikehold

På grunn av størrelsen er bybobilen enklere å oppbevare når den ikke er i bruk. En mindre bobil krever også mindre vedlikehold. Tiden du sparer kan du bruke på flere opplevelser langs veien.

Pössl-forhandler

Sola Bobil er Norges største bybobilforhandler og har 13 års erfaring som merkevareleverandør for Pössl. Pössl er Europas største bybobil produsent og de leverer bobiler av svært høy kvalitet. I Pössl vet de hva som er viktig for kunden, og de kommer hele tiden med nye smarte løsninger, som gjør livet på fire hjul enklere. Les mer om fordelene med en Pössl her. Bobilene kommer i ulike størrelser og er egnet for alt fra 2 til 4 personer. Se vårt store utvalg her.

By eller land, med bybobil går allting an.


Fra bloggen vår

Sola Bobil