Om Sola Bobil « Sola Bobil

Vi skaper gode bobilopplevelser

Bobillivet er lidenskap, vennskap, følelsen av frihet, gode minner, gode øyeblikk og ikke minst nye kjekke opplevelser. 

Du er viktig for oss

Hos oss blir du møtt av folk som virkelig kan og elsker bobil. Som vet hva service betyr – og hvor viktig det er å være på lag med deg når ny bobil, deler eller utstyr skal kjøpes. Vi tar vare på bobilen når den trenger reparasjon, vedlikehold eller EU-kontroll, og vi er her når du rett å slett bare trenger tips og råd eller inspirasjon til neste tur. 

Stort utvalg og rask levering

Siden oppstarten i 2007 har vi i Sola Bobil hatt som mål å være en foretrukket samarbeidspartner for de beste leverandørene i bransjen. Hos oss finner du bobiler i alle størrelser og klasser, nye og brukte. Vi selger og markedsfører merkene Adria, Sun Living, Eura Mobil og Pössl.

Uavhengige, solide og jærske i ånden

I 2017 ble vi kåret til Årets Bobilforhandler, det er vi stolte av og siden den gang har vi hatt fokus på, og ikke minst jobbet hardt og iherdig for å holde et høyt nivå på kvalitet, punktlighet, produktkunnskap, ryddighet og salg. Det kommer både oss, leverandørene og ikke minst deg som kunde til gode!

Alt til bobilen på et sted

Bobilbutikk, utstyrsbutikk, verksted, delelager, tømmestasjon og gassautomat. Du finner oss i trivelige lokaler på Forus i Rogaland, nær Stavanger og Sandnes, rett ved Sola Lufthavn. 

Velkommen innom!

Hilsen alle oss i Sola Bobil.

Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds