20 000 gratis bobilplasser i Europa « Sola Bobil

20 000 gratis bobilplasser i Europa!

FEFI reise- og opplevelsesguider 

Visste du at over 6000 verter over hele Europa inviterer bobilturister til gratis overnatting? Vertene kan være alt fra restauranter, vingårder, bryggerier, gårdsutsalg, puber eller andre små næringsdrivende. En perfekt mulighet for deg som er på jakt etter unike ferieopplevelser, og som vil bli kjent med den lokale kulturen og befolkningen.

For å kunne besøke de ulike overnattingsstedene kjøper du årets guide i de medlemslandene du planlegger å besøke. Guidene koster ikke mer enn at du har tjent inn beløpet etter første overnatting. Her finner du en omtale av alle vertene og hva de kan tilby. 

Reis til Frankrike

Frankrike er det landet som har desidert flest verter. Her er det hele 10000 ulike overnattingssteder å velge mellom. De fleste er vingårder, så her kan du gjerne kombinere med vinsmaking. Se mer informasjon her.

Reis til Tyskland

I Tyskland ønsker hele 1400 verter deg velkommen til bryggerier, destillerier og vingårder over hele landet. Se mer informasjon her.

Reis til Storbritannia og Irland

I Storbritannia og Irland kan du overnatte på 1100 puber, gårdsutsalg, vingårder, kafeer og museer. Se mer informasjon her.

Reis til Østerrike 

I Østerrike har 500 bønder og vingårder åpnet opp for overnatting. Se mer informasjon her.

Reis til Spania

Spania har 200 verter, her kan du blant annet besøke vingårder, restauranter, matprodusenter og bønder. Se mer informasjon her.

Reis til Sveits

I Sveits er det totalt 50 verter. Overnatt hos bønder, håndverkere, og ostemakere. Se mer informasjon her.

Reis til Italia

Italia har 300 verter, her kan du overnatte på vingårder, restauranter og gårdsutsalg over hele landet. Se mer informasjon her.

Reis til Sverige

Sverige er det landet i Norden som har hatt tilbudet lengst, de kan nå lokke med 100 flotte overnattingssteder. I guiden finner du bakerier, grønnsaksprodusenter, kafeer og naturreservat. Se mer informasjon her.

Reis til Danmark 

Danmark har 300 verter. Her kan du blant annet overnatte på museer, bryggerier og kroer. Se mer informasjon her.

Reis hjemme i Norge

Opplev en av de 175 vertene fra Agder i sør til Finnmark i nord som alle byr på helt spesielle steder. Alt fra mikrobryggerier, gartnerier, gårdsutsalg, ysterier og fjellsetre. Se mer informasjon her.

Dette bør du vite:

Reis! Bare reis!

Kilde: bobilverden.no

Her finner du alle guidene:

https://www.france-passion.com
https://landvergnuegen.com
https://www.britstops.com
https://espana-discovery.es
https://swissterroir.ch
https://www.agricamper-italia.com/en/
https://swedestops.eu
https://pintrip.eu
https://nortrip.no


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds