Hymer merkeside « Sola Bobil

HYMER – best av de beste

Hymers visjon er å skape mobilitet for mennesker og gi dem mulighet for å reise på høyeste nivå. Siden 1957 har tyskproduserte Hymer stått for kvalitet og komfort, og bobiler fra Hymer er blitt en kult. Stadig løfter de standarden for bobiler med nytenking innenfor såvel design som funksjonalitet, materialvalg og byggekvalitet. Med Mercedes-chassis som utgangspunkt gir det både stor fleksibilitet og samtidig forpliktelser i forhold til kvalitet.

Kjøresikkerhet og kjørekomfort er noe Hymer legger stor vekt på. De jobber aktivt for å holde de høyeste standarder, ofte i forkant av myndighetenes krav. Selve førermiljøet og førerens utsikt og oversikt er høyt prioritert. Teknologisk er Hymer også i førersetet med App-styring av en rekke funksjoner, flersoners klimaregulering, integrerte multimediasystem, og regulerbare belysningsløsninger. 

Hymer er Norges mest solgte bobil flere år på rad og har opparbeidet seg en stor markedsandel blant kvalitetsbevisste bobileiere. Ikke minst fordi Hymer har byggekvalitet og isolasjon som egner seg
for våre klimaforhold året rundt, også når det er steinkaldt. Vi i Sola Bobil er svært stolte av å bli offisiell Hymer-forhandler og vil ivareta både nye og eksisterende Hymer-kunder både på salg og service framover.

Se nettsiden til Hymer her.

Se våre reiseklare Hymer her.


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds