Instagramvennlige steder å besøke « Sola Bobil

Instagramvennlige steder å besøke

Er du glad i å ta gode bilder mens du er på tur? Da bør du lese videre. Her tipser vi deg nemlig om flere fine fotomotiver i Norge som du selvsagt lett kan komme deg til med bobil. Finn frem mobil eller kamera og knips i vei! 

Trollstigen

Den svingete veien mellom Åndalsnes og Valldal i Sunnmøre er blitt et yndet fotomotiv blant både hobbyfotografer og turister, og det er ikke uten grunn! Omgitt av vakkert naturlandskap er den nemlig litt av et syn! Visste du at hver av svingene har sitt eget navn? Gjerne oppkalt etter arbeidsformannen på det laget som en gang i tiden bygde svingen. Utsiktspunktet Trollstigplatået er et perfekt sted å fotografere fra. Tips! Du kan også få veldig kule bilder av Trollstigen når det er mørkt ute og bilene lyser opp veien. 

Overnatting: Trollstigen Camping & Gjestegård 

Nidarosdomen

Den 1000 år gamle domkirken er et vakkert skue der den står midt i Trondheim by. Med imponerende arkitektur og lekre detaljer både ute og inne, er du garantert mange fine motiver. Heng deg gjerne på en av de guidede turene for et dypere dykk i kirkens historie. Når du først er på fotojakt i Trondheim bør du også sikre deg et bilde av den vakre kanalen hvor de fargerike sjøhusene speiler seg i vannet.

Overnatting: Bobilparkering Lade, Halland Camping.

Steindalsfossen

Steindalsfossen i Norheimsund er en av de mest besøkte fossene i Norge. Noe vi skjønner veldig godt! Her kan du nemlig gå bak fossefallet helt tørrskodd. Garantert en annerledes opplevelse, og ikke minst et perfekt sted å knipse ditt neste Instagram-bilde! Gå videre til utsiktspunktet på andre siden for fantastisk utsikt over både fossen og Norheimsund. Fossen ligger lett tilgjengelig fra veien, og er et perfekt sted å stoppe hvis du kjører forbi og trenger å strekke litt på beina.

Overnatting: Norheimsund bobilparkering, Øystese bubilparkering.

Kjeragbolten

På toppen av det høyeste fjellet i Lysefjorden finner du Kjeragbolten. Den runde steinen som er kilt fast i fjellsprekken er blitt et verdenskjent naturfenomen og lokker tusenvis av ivrige turgåere hvert år. Målet er selvsagt et bilde stående ute på selve bolten. På toppen er det også flott utsikt utover den vakre Lysefjorden. Bare vær klar over at det kan være litt kø for å komme seg ut på bolten i høysesongen. Obs! Turen er nokså krevende, så det kan være greit å ha gått litt fjellturer fra før.

Overnatting: Kjerag Lysefjorden Camping

Hamnøy

Den gamle fiskerlandsbyen i Lofoten er et mekka for deg som er glad i flotte naturbilder. Med de karakteristiske røde sjøhusene og det mektige fjellandskapet er det ikke rart at dette er blitt et av Norges mest fotograferte steder. Hamnøy er sjeldent vakkert! Det beste av alt? Det er like fint året rundt! 

Ovenatting: Lofoten Bobil Camping.


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds