Fine campingplasser i Sverige « Sola Bobil

Fine campingplasser i Sverige!

Sverige er så mye mer enn billig bacon på Nordbysenteret og lange køer i Liseberg! Vårt kjære naboland bugner av flotte steder å besøke. Oppdag den vakre skjærgården, slapp av på en av de mange sandstrendene, eller kjenn på det yrende bylivet i storbyene. Med et mildere klima enn resten av Skandinavia er det gode sjanser for fint vær om sommeren. Når landet også kan by på gode veier og campingplasser av ypperste kvalitet, er det virkelig den perfekte destinasjonen for bobilturister!

Du finner 5-stjerners campingplasser i alle deler av landet. Og de fleste kan tilby mye mer enn bare et sted å overnatte. Her er det opplevelsene som står i sentrum! Vi har plukket ut fem svenske campingplasser som er verdt et besøk. Test ut en av våre anbefalinger eller finn dine egne favoritter – her er det nok å velge i!

Ärjang Camping & Stugor 

Midt i de fredelige og naturskjønne omgivelsene på Sommarvik ligger Ärjang Camping & Stugor. Med en flott strand like i nærheten og stort utendørsbasseng ligger alt til rette for å nyte fine sommerdager. Det er gode turmuligheter i området, både til fots og på sykkel. Det er også veldig fint å fiske. Når du vil slappe av har campingen både jacuzzi og badstu. Her er vi sikre på at du vil stortrives!

Se mer informasjon her

Pite Havsbad

Pite Havsbad i Norrbotten er en av Sveriges mest populære campingplasser, og det er ikke uten grunn. Campingplassen ligger idyllisk plassert ved strandkanten og har alle tenkelige aktiviteter, blant annet eget tivoli, en stor golfbane, spaanlegg, daglige sceneshow og flere restauranter. Området er kjent som Nordens Riviera og kan lokke med flere soldager enn Mallorca! Et perfekt alternativ for deg som er glad i sol og sommer.

Se mer informasjon her

Gustavsvik camping

Gustavsvik Camping ligger like utenfor Örebro sentrum og er et eldorado for barnefamilier. Som nærmeste nabo har du badelandet Lost City med Sveriges lengste vannsklie. Campingen har også spillehall, minigolf, paddel, hoppeslott og muligheter for fiske. Med andre ord massevis av aktiviteter for både store og små!

Se mer informasjon her

Böda Sand

Sveriges største campingplass kjent fra det populære tv-programmet Böda camping, er en favoritt blant bobilturister i alle aldre. Campingen ligger på øya Öland i Sør-Øst Sverige og kan lokke med kritthvit sandstrand og mye fint vær. Her finner du eget badeland, tennisbane, orienteringsløype, skatepark og sup-brettutleie. På Böda er mulighetene mange – her rekker du garantert ikke å kjede deg! 

Se mer informasjon her

Hafsten Resort

I den svenske skjærgården midt mellom Gøteborg og Strømstad finner du idylliske Hafsten Resort. Campingplassen har to egne strender i tillegg til flere bassenger og restauranter. De tilbyr blant annet kanoutleie, klatring, minigolf, zip-linebane og trubadurkvelder. Blir du lysten på shopping, sightseeing og flere spisesteder, er det ikke lange kjøreturen til en av de to byene i nærheten.

Se mer informasjon her

Tips oss gjerne om dine favoritter!


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds