Bobilparkeringer i Norge som er verdt et besøk « Sola Bobil

Bobilparkeringer i Norge som er verdt et besøk!

De siste årene har vi fått mange nye bobilparkeringer her til lands – et supert alternativ til campingplasser, synes vi. Flere ligger svært sentralt, gjerne midt i en by med butikker og spisesteder som nærmeste nabo. Eller på fredelige steder langs veien hvor du kan nyte den vakre norske naturen!

Rimelige priser

Bobilparkering er ofte et budsjettvennlig alternativ. Vanligvis ligger prisen for et døgn et sted mellom 100 – 400 kr. Bare husk at det kan være lurt å sjekke hvilke fasiliteter du får tilgang til på forhånd. Noen av stedene har svært enkel standard.

Her er våre favoritter. Vi tror du skal finne noe du liker – uansett om det er travle handlegater eller frisk sjøluft som frister mest!

Obs! Prisene kan avvike. 

Ålesund

Ålesund er en favoritt blant bobilturister, og det er ikke uten grunn – byen er tidligere kåret til en av verdens vakreste havnebyer. Parkeringen ligger idyllisk til på bryggekanten med sjøutsikt og gåavstand til sentrum. 325 kr for et døgn, da er strøm, påfyll av vann og toalettømming inkludert i prisen. Utforsk den spennende arkitekturen Ålesund er kjent for, nyt panoramautsikten fra byfjellet, eller besøk Nord-Europas største saltvannsakvarium.

Se mer informasjon her

Flekkefjord

Flekkefjord bobilcamp ble i 2020 kåret til Norges beste bobilplass av Din Fritid og Norsk bobilforening. I Flekkefjord finner du alt det beste Sørlandet har å by på – yrende byliv, en flott sandstrand og de sjarmerende hvite trehusene. Parkeringen ligger midt i byen og er godt utstyrt. For 290 kr per døgn får du tilgang til toalett, dusj, strøm og vann. Dagligvarebutikken er kun et steinkast unna.

Se mer informasjon her

Rosendal

På parkeringen i majestetiske Rosendal har du fjorden like utenfor døren. Stedet er kjent for sin imponerende natur og populære fotturer som Bondhusvatnet og Melderskin. I sentrum er det flere hyggelige spisesteder, og om sommeren yrer det av liv i gatene. Absolutt verdt et besøk. Et døgn koster 300 kr. Da får du tilgang til strøm, toalett og dusj samt mulighet for å fylle vann og tømme toalettet. 

Se mer informasjon her

Kvitsøy

Nyt roen i fredelige omgivelser på Kvitsøy. Den idylliske øya ligger kun en kort ferjetur fra Stavanger og er flott plassert i havgapet. For 250 per døgn kan du stå parkert på ferjeleiet. Parkeringen har enkel standard, men du får tilgang på strøm. Kvitsøy, som er Norges minste kommune, har bare 500 innbyggere, men det er likevel masse å finne på! Besøk Kvitsøy Hummermuseum, ta turen ut til fyret eller hopp i sjøen fra en av de mange badeplassene på øya. 

Se mer informasjon her

Nøtterøy

Parkeringen på Nøtterøy ligger kun en kort spasertur fra Norges eldste by, Tønsberg. Her yrer det av liv sommeren, og langs elven i sentrum er det massevis av sjarmerende spisesteder. Tønsberg er også kjent for sin kulturhistorie. Opplev vikingskipet Saga Oseberg, ta turen til Slottsfjellet, eller besøk Haugar kunstmuseum. Parkeringen koster 350 kr i døgnet. Her har du tilgang på strøm, vann og mulighet for tømming. Det er også et eget servicehus på stedet med dusj og toalett. 

Se mer informasjon her

Innhavet

En perle på Hamarøy i Nordland med utsikt over den vakre Sagfjorden. Innhavet Bobilparkering ble i 2022 kåret til Norges beste bobilparkering av magasinet Din Fritid og Norsk Bobilforening. Et døgn koster 250 kr, da får du tilgang til strøm, mulighet for å fylle på vann og tømme toalettet. Nydelige Hamarøy har enda ikke blitt oppdaget av turistene, så her har du fortsatt god boltreplass. Med sine herlige strender, flotte fjorder og imponerende fjell, er dette virkelig et sted som må oppleves! Gode sjanser for nordlys i vintermånedene.

Se mer informasjon her

Refviksanden

På en av Norges fineste badestrender, i naturskjønne Vågsøy, ligger Refviksanden bobilplass. Vågsøy er definitivt stedet for den eventyrlystne – her er det bare å velge og vrake i spennende utendørsaktiviteter som surfing, naturyoga, padling, havrafting eller fisking, for å nevne noen. Parkeringen har enkel standard, men til gjengjeld er prisene lave, du betaler 200 kr for et døgn. Og vi kan garantere fantastisk utsikt til frokosten.

Se mer informasjon her

Finn nærmeste bobilparkering dit din neste reise går her: https://campio.no/nb


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds