Verv en venn « Sola Bobil

Skaff oss en ny bobilkunde.

Få 5 000 kr i vervepremie! 

Vi elsker bobillivet. Få med deg venner og kjente på tur! Vårt mål er å bidra til at gode Sola Bobil-kunder kan dele sin lidenskap for bobillivet. Vi er stolte av produktene og tjenestene vi leverer og vil gjerne gi flere muligheten til å oppleve samholdet, gleden og friheten bobillivet gir. 

Skaffer du oss en ny bobilkunde vil du motta et gavekort på kr 5 000 (til deg og den du verver), du kan benyttet gavekortet på vårt verksted eller i vår flotte utstyrsbutikk.  

Du som verver

Ved å delta i Sola Bobils vervekampanje godtar du disse vilkårene og er innforstått med at de kan endres. Du må være 18 år og du må tidligere ha kjøpt bobil hos Sola Bobil for å kunne verve en venn. Vervingen gjelder kun privatpersoner. 

Du kan verve så mange venner du vil, men din venn må akseptere at vi avtaler et møte med en av våre selgere og at møtet ender i kjøp av bobil (brukt eller ny) for at ditt gavekort på kr 5 000 utløses. Gavekortet gjelder kun valgfrie varer lagerført i vår utstyrsbutikk eller i tjenester fra vårt verksted, og utbetales ikke i kontanter eller til konto.  

Du som blir vervet

Må akseptere et møte med en av våre selgere og kjøpe en ny bobil. Ved kjøp av bobil vil du og den som vervet deg motta et gavekort på kr 5 000 hver. Gavekortet gjelder kun valgfrie varer lagerført i vår utstyrsbutikk, og utbetales ikke i kontanter eller til konto. Vervingen gjelder kun privatpersoner.

Jeg vil verve en ny bobilkunde!

Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds