Sola Bobil blir Hymer-forhandler fra 2025 « Sola Bobil

Sola Bobil blir Hymer-forhandler fra 2025

Fra og med 2025-sesongen er Sola Bobil offisiell forhandler av tyske Hymer, et av markedets mest anerkjente bobilmerker med røtter helt tilbake til 1957.

– Dette nye partnerskapet styrker vår mulighet til å tilby det beste utvalget av kvalitetsbobiler i ulike prisklasser, og topp service på alle våre merker. At vi har tegnet kontrakt direkte med produsenten gjør også at vi får riktige priser, uten fordyrende mellomledd. Hymer er Norges mest solgte bobil mange år på rad, og har opparbeidet seg en stor markedsandel blant kvalitetsbevisste bobileier. Knapt noe annet bobilmerke egner seg bedre for norske forhold året rundt. Vi ønsker eksisterende Hymer kunder velkommen og ser frem til å levere de flotte produktene til våre kunder, sier Amund Nylund daglig leder i Sola Bobil.

Siden oppstarten i 2007 har Sola Bobil jobbet målbevisst for å være den foretrukne samarbeidspartneren for de beste leverandørene i bransjen. Som en av Norges fremste bobilforhandlere tilbyr de et stort utvalg av bobiler i alle størrelser og klasser, både nye og brukte. Fra høsten 2024 blir Hymer en del av porteføljen som et godt supplement til Sola Bobils allerede eksisterende merker som omfatter Adria, Sun Living, Eura Mobil og Pössl.

Sola Bobil har blitt kåret til Årets Bobilforhandler, og jobber kontinuerlig for å opprettholde et høyt kvalitetsnivå preget av punktlighet, produktkunnskap, ryddighet og service. Dette nye partnerskapet med Hymer vil ytterligere styrke posisjonen som en pålitelig og kvalitetsbevisst leverandør av bobiler.

Sola Bobil holder til på Forus og har bobilsalg, utstyrsbutikk, verksted, delelager, tømmestasjon og gassautomat på samme sted.

Fra venstre: Søren Due fra EHG Nord Aps., bobilprodusenten Hymers heleide representant for Skandinavia, Amund Nylund og Kjartan Slettebø i Sola Bobil, og Andrea Kibler, Head of International Sales i Hymer GmbH & Co KG.


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds