Pössl – norgesmesteren « Sola Bobil

Urban bobil. Pössl er Norges mest solgte bybobil.

Sola Bobil er stolt forhandler og norsk hovedimportør av Pössl. Vi har målrettet satset på denne typen bybobil i mange år, og vet hva som er viktig å fokusere på. Det er kanskje derfor vi er blitt Norges bybobilleverandør nr. 1 fra 2014 til idag.

Pössl har vi på lager med forskjellige motor- og utstyrsversjoner. Det er vi som enklest kan hjelpe deg å finne den rette bilen, da vi normalt har de aller fleste variantene i utstillingen. Finner du ikke bilen hos oss, har vi en ordrereserve  som til enhver tid dekker de fleste modeller, motorer og farger. Snakk med oss, så vi skal finne din drømmebobil og levere den på en akseptabel tid.

Pössl er den største suksesshistorien innen bobil. De bygger kun bybobil og er Europas største fabrikant . Suksessen skyldes flere ting, men en viktig del er fokus på detaljer, og at bilen er bygget opp med tekniske løsninger og kapasiteter som stort sett er forbeholdt større bobiler.

Pössl sin filosofi: Perfekt til minste detalj.

Det store gjennombruddet for Pössl startet i 2012 med nye planløsninger som i dag er innført på omtrent alle modeller. Skal du kjøpe bybobil, vil vi anbefale at du prøver en Pössl. Samtlige modeller har solid håndverk i innredning med flott finish, smarte løsninger som er gjennomtenkt for å gi lang holdbarhet og lite problemer, og høy brukervennlighet. Skal du ha en flerbruksbobil, er Pøssl kongen i Europa. Du skjønner det når du prøver bilen.

Å kjøpe markedslederen gir også god økonomi. Foruten god pris på kjøp, får du en solid annenhåndsverdi den dagen du vil bytte/selge.

Kom og finn din drømmebil hos Norges bybobilleverandør nr. 1

Se gjerne mer på possl.no for utvalget og katalog online.

Økning av salg for Pøssl siste år i Norge mot året før:

2018 Økning pr. mai på hele 48,7% totalt i Norge

2017 Total økning på hele 36,4% totalt i Norge

2016 Økning 1% Totalt i Norge

2015 Økning 163,6% Totalt i Norge


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds