Stolt forhandler av Eura Mobil « Sola Bobil

Stolt forhandler av Eura Mobil

Vi er stolt forhandler av Eura Mobil. Her leveres det alkovebil, delintegrert bil med og uten senkeseng og selvsagt fullintegrert med og uten senkeseng foran.

Eura Mobil produseres i Tyskland nær Frankfurt. De kom med ny modell linje i 2016. Denne er oppgradert i 2019. For et flott produkt dette har blitt. Ja, faktisk så er vi enige med fabrikken når de sier at de har den nye overklassen.

Eura Mobil er den første fabrikken som bruker samme sammenføyningsteknikk som flyindustrien. Det resulterer i svært sterk konstruksjon der risiko for lekkasjeproblemer i skjøtene nærmest er eliminert. Det er dobbelt gulv i alle bilene fra Eura Mobil, det gjør dem til fullverdige vinterbiler. All teknikk for vann og spillvann ligger i det oppvarmede dobbeltgulvet. Som regel har vi ALDE vannbåren varme som er svært stillegående, og som Alde sier selv: “Du bare kjenner varmen, du hører den ikke.” Alde kan både varme forbruksvann og har vannbåren varme som kommer ut i radiatorer skjult langs veggen og i dobbeltgulvet. Energi får den fra Gass eller 230V, alt etter hva som er tilgjengelig med følgende kapasitet 5 KW gass og 3 KW strøm.

Møbelløsningene innvendig har topp finish, er svært godt sammenskrudde, og er særdeles innbydende. Her står design, kvalitet og komfort i høysetet. Fargene er avbalanserte og står nydelig sammen. Du får en indre ro når du setter deg i en Euramobil. Jo lenger du sitter, jo mer glad blir du i bilen. Belysning er 100% LED, og bilene er rolig og stemningsfullt lyssatt.

Alle Eura Mobil fra Sola Bobil leveres med 10 år garanti mot fuktskader. Det forutsetter kontroll hver 12. måned. Dette er en fabrikkgaranti som er inkludert i prisen når du kjøper bilen.

Når du kjører Eura Mobil kjenner du raskt hvorfor dette er en “overklasse-bobil”. Den er smidig og lettkjørt, og utrolig rolig innvendig når du kjører. Da opplever du virkelig hva en godt skrudd bobil er.

Vi har kremen fra Eura Mobil på lager, biler som er svært godt tatt imot av våre kunder. Kom inn og prøvekjør en Eura Mobil, og kjenn hva ekte kvalitet er.


Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds