Euramobil "den nye overklassen"

Vi er stolt forhandler av Euramobil. Her leveres det alkove-bil, del integrert-bil med og uten senke-seng og selvsagt full integrert med og uten senke-seng foran.

Euramobil produseres i Tyskland nær Frankfurt, de kom med ny modell linje 2016, denne er oppgradert i 2019. For et flott produkt dette har blitt. Ja, faktisk så er vi enige med fabrikken når de sier at de har den nye overklassen.

Euramobil er den første fabrikk som ikke har punkteringer i sammenføyninger, bilen er limt på samme måte som fly-industrien. Det resulterer i svært sterk konstruksjon hvor risiko for lekkasjeproblemer er nærmest eliminert. Det er dobbel gulv i alle biler som Euramobil produserer, dette kaller vi gjerne som fullverdig vinterbil. All teknikk vann og spillvann ligger i dobbelgulvet som er oppvarmet. Som regel har vi ALDE vannbåren varme som er svært rolig og som Alde sier selv «du bare kjenner varmen» du hører det ikke. Alde kan varme både forbruksvann og den har vannbåren varme som kommer ut i radiatorer skjult langs veggen og i dobbelgulv. Energi får den fra Gass eller 230V alt etter hva som er tilgjengelig med følgende kapasitet 5 KW gass og 3 KW strøm.

Møbel innvendig har topp finish, svært godt sammenskrudd og innbydende. Her har du design, kvalitet og komfort i høysete. Fargene er avbalansert og står godt sammen, du får en indre ro når du setter deg ned i en Euramobil.. Jo lenger du sitter jo mer glad blir du i bilen. Belysning er 100% LED, og den er rolig og flott lyssatt, for stemningsfulle kvelder.

Alle Euramobil levert fra Sola Bobil leveres med 10 år garanti mot fuktskader, det forutsetter kontroll hver 12. mnd. Dette er en fabrikkgaranti som er INKLUDERT i prisen når du kjøper bilen.

Når du kjører Euramobil, så kjenner du raskt hvorfor dette er en «overklasse» bobil. Den er smidig og lettkjørt og utrolig rolig innvendig når du kjører. Da kjenner du virkelig hva en godt skrudd bobil betyr.

Vi har på lager kremen fra Euramobil som er blitt svært godt tatt imot av våre kunder.. Kom inn og prøvekjør en Euramobil, og kjenn hva ekte kvalitet er.