book visning « Sola Bobil

Hva blir din favoritt?

Blir det en av de to bobilene i annonsen, eller et annet alternativ? Vi har uansett et stort utvalg av leveringsklare bobiler i alle klasser. Fyll ut skjemaet så tar en av våre selgere kontakt med deg for å avtale tid for en visning der du kan sammenligne bobilene og finne din favoritt. Her får du anledning til å gå i dybden og få svar på alt du lurer på.

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg for visning.

Bybobiler

Bybobilene er kompakte og lette å manøvrere og parkere, selv i store byer. For mange er bybobilen bil nr. 2. Den kan være praktisk varebil og også et godt alternativ om du reiser en del i jobbsammenheng.

Halvintegrerte bobiler

Halvintegrete bobiler er de som selger mest i Norge. Bodelen er bygget på et varebilchassis der førerhuset er bevart. Du får litt mindre panoramafølelse og lys i førerhuset og stua enn i en helintegrert bobil, men halvintegrerte bobiler er som regel rimeligere enn helintegrerte.

Helintegrerte bobiler

Dette er de mest gjennomførte bobilene der hele bilen er bygget fra bunnen av. Helintegrerte bobiler har gjennomført fokus både på kjøre- og boopplevelsen. Romsligheten, utsikten og lyset kombinert med komplett isolasjon og gulvvarme i hele bilen, gir den ypperste komforten og luksusfølelsen.

Bestill nyhetsbrev

This will close in 20 seconds