Urban Bobil. Pøssl er Norges mest solgte bybobil.

Sola Bobil er importør med alle rettigheter i Norge for Pøssl.

Vi har målrettet satset på denne type  bybobil i mange år og har erfaring og kunnskap om hva som er viktig å fokusere på, kanskje derfor vi ble Norges bybobil leverandør nr. 1 i 2016.

Vi har på lager flere varianter og forskjellige motor alternativ til en hver tid, og en stor ordre reserve som sikrer at du får bilen når du ønsker. Det er vi som kan hjelpe deg å finne den rette bilen for deg, da vi normalt har de aller fleste varianter i utstilling.

 

Pøssl er den største suksess historien innen bobil, de bygger kun bybobil og er Europas største fabrikant av denne type biler. Suksessen har flere sider, men en viktig del er fokus på detaljer og at bilen er bygget opp med tekniske løsninger og kapasiteter som stort sett er forbeholdt større biler. Pøssl har også flere patenterte løsninger som gjør det lett å eie denne bilen. Pøssl har flere unike løsninger som gir en utrolig plass utnyttelse. At kvaliteten er topp er også et stort pluss. Eieren av Pøssl eier også flere store forhandlere og forhandler de fleste bobilmerkere, dette gir unik kunnskap om produkt og innsikt i hva som er viktig for kunden. Selvsagt kjører også eieren selv Pøssl.

Kom og finn din drømme bil hos Norges bybobil leverandør nr. 1

Velkommen til prøvekjøring.

se gjerne mer på www.possl.no for utvalget og katalog online