Nytt bobilmerke

Vi lanserer nytt bobilmerke, Eura Mobil!

Eura Mobil er en bobilprodusent som i god tradisjon setter kunden i fokus. Her blir det prioritert å ha direkte kontakt med kunden, og det er slik de beste resultatene oppstår i form av produkt og kundetilfredshet. Det er gjennom en slik filosofi Eura Mobil de siste årene har hatt de beste resultatene av alle de større bobilprodusentene hva gjelder kundetilfredshet.

Hos Eura Mobil er mange av konstruktørene selv lidenskapelige bobilturister, og slik oppstår det kvalitet av. Gjennom 50 år med erfaring og lidenskap har Eura Mobil lagt stor vekt på best mulig bearbeidelse og omhyggelig valg av materialer.

Kvalitet, pålitelig og funksjonalitet er kjerneverdier for Eura Mobil. I mange år har Eura Mobil vært ledende på trefritt karosseri, og er i dag et forbilde for andre bobilprodusenter på denne moderne teknologien. For å levere et så godt som mulig produkt har Eura Mobil sett til luftfartteknologi for limteknikk. Alle bobilene er limt sammen og har en skrueløs forbindelse. Fordelene er mindre støy og vridninger samt bedre forsegling med førsteklasses tetthet. Alle bobilene blir har dobbeltgulv med varme for god isolasjon, robust møbelinnredning av høy kavlitet og praktiske løsninger i bilen for en best mulig opplevelse.

Vi er stolte av å kunne presentere Eura Mobil som vårt nyeste bobilmerke, et kvalitetsmerke som deler vår filosofi med kunden i fokus!

Lanseringsdato: 2. februar klokken 11:00 – 15:00.