Bürstner Ixeo LIMITED

Denne bobilen er en Limited edition utgave som det bare blir produsert 60 stk av i hele Europa, og vi får bare èn stk.
Dette er en creme de la creme bobil fra Bürstner, her har de virkelig ikke spart på noe! Her får du virkelig følelsen av å eie noe unikt! Når det kommer til drømmen om å være på farten med en bobil som ikke har noe å utsette på bokomfort, er Bürstner med denne modellen blant de beste. Det blir bare produsert 60 biler med limited edition «Ixeo I 746» planløsning – disse unike bilene kommer med mange banebrytende ideer, noen av dem ble adoptert fra «Harmony 1 og 2» fabrikkstudier og har deretter blitt videreutviklet. Bilen kommer også med helt nye løsninger, som nå har blitt mulig.

Nyt friheten til å reise der naturen er på sitt beste. La deg bli fasinert og inspirert av verden rundt deg – mens du og Ixeo`n din forblir midtpunktet. Dette er en bobil som for alvor vil skille seg ut i mengden.

Bilen kommer med en planløsning som byr på to store og gode sittegrupper, èn foran og en bak. Her er det plass til både hele familien og venner når dere er på tur. Med senkeseng foran og bak er det soveplasser nok inntil fire personer. Bilen har dobbel bunn og ALDE vannbåren varme som betyr at dette er en super helårsbil som du kan dra og nyte ferien med. Dette er en bobil som virkelig må sees!

Ved interesse ta kontakt med oss her:

Erling Goldfine
Selger
Mob. 465 32 799
erling@solabobil.no