Vi søker forhandler for Pøssl (Norges raskest voksende merke)

Sulten på suksess? Pøssl er Europas største produsent av bybobil, salget går strålende i hele Europa. Det bygges ny fabrikk i Isny Tyskland for å håndtere den store salgsøkningen som Pøssl har. 8 av 10 bybobil kunder velger et Pøssl produkt, det er i seg selv en god attest.

Vi har fått i oppdrag av Pøssl å bygge et forhandler nett i Norge. Er du bil / bobil forhandler og tenker å utvide ditt utvalg av bobiler ta kontakt. Vi søker nye forhandlere over hele Norge, har du et tips om en god seriøs forhandler i ditt lokal distrikt send oss gjerne et tips.

Pøssl er et av det aller mest spennende bobil merkene i Europa for øyeblikket. Bilene er bygget på Dethleffs fabrikken og holder en høy kvalitet. Pøssl produserte i 2016  5000 bobiler, de har en markedsandel i Tyskland på hele 7% av totalmarkedet. Pøssl er det merket som øker mest i alle land i Europa for øyeblikket.

Det er signert en ny kontrakt med capron fabrikken som sikrer en produksjon opp til hele 11.000 bobiler pr år. Av bybobil er Pøssl markedslederen, nr. 2 er Adria med en produksjon på 500 biler pr år. Det som er unikt med Pøssl er at de kun tenker på bybobiler, bygget i varebil. De har svært mange detaljer som gjør at en Pøssl er lettere å bruke og gir en mer fornøyd kunde, kvaliteten er særdeles høy.

Vi ønsker å bygge et nettverk i Norge. Skal du søke må du ha følgende kriterier.

Utsalgs sted for bil / bobil.  

Verksted for bil / bobil.

Solid økonomi, og en vilje til å satse.

Søk forhandler i dag, send en mail til amund@solabobil.no eller ring.