Pøssl bybobil

VELKOMMEN TIL SOLA BOBIL. Vi har over 30 forskjellige bybobiler på lager.

Lyst på bobil, men skeptisk til å manøvrere, lete etter p-plass og i det hele tatt holde styr på et stort og uvant kjøretøy? Da skal du kikke nærmere på urbane Pössl – en tysk bobilserie i kompakt kvalitet.

MARKEDSLEDER
Pøssl er markedslederen innen bybobil både i Europa og Norge.  Dette sikrer din investering i fritid, hvor kvalitet, opplevelse og ikke minst en robust produsent sikrer en høy bruksverdi, men også en høy økonomisk verdi. Faktisk så mange som 8 av 10 bybobil kunder velger å kjøpe en Pøssl.

SMIDIG
Ute på landet og langs veiene er det lett å slå seg ned, men hva hvis du helst vil oppleve bylivet? Med Pössl trenger du ikke lete febrilsk etter åtte meter lange p-plasser – du finner plasser overalt, også i byen.

SMART
Kompakt, ja – men smarte innredninger gjør at du likevel opplever en utrolig komfort. Og hvis du egentlig bare skal dra på fisketur, eller dere kun er to som skal ha det kjekt sammen, hvor stor plass trengs egentlig?

ØKONOMISK
Valg av bobil handler også om penger. En mindre bobil er rimeligere i innkjøp enn en stor – og rimeligere i drift, enten det handler om drivstoff, fergebilletter eller campingplassavgift. Dessuten kan du bruke bilen til annet enn reise også – som om den var en stor SUV.

BESTILL NÅ!
Pössl er et stadig mer etterspurt merke, så det er ventetid på å få levert bil fra fabrikken. Bestill din nye Pøssl idag, for levering før sommeren.

PRØVEKJØRE?
Hvis du har lyst til å få en fornemmelse av hvordan det er å kjøre en Pössl, har vi flere modeller inne. Du er når som helst velkommen til Forus for både en prøvetur, en prat og en kopp kaffe!

www.possl.no