Hvorfor velge Sola Bobil som din leverandør

På Sola Bobil jobber vi knallhardt for at du som kunde skal være fornøyd.

SALGSAVDELING

Salgsavdelingen vår har kunnskapsrike selgere med lang erfaring med bobil, vi har et stort utvalg av bobiler både nye og brukte bobiler fra kvalitets leverandører. Vi kjører en stram prislinje som sikrer at våre kunde får godt utstyrte bobiler til fornuftig priser. Vi kjøper inn biler fra de største produsentene i Europa.

GARANTI

Alle våre bobiler selges med internasjonale garantier fra fabrikk! Vi har også et stort nettverk med forhandlere i Norge samt også Europa som vi samarbeider med for å sikrer deg hjelp når du trenger det som mest. Sola Bobil er importør og dermed ligger avgjørelse for garantier hos oss, du får svar umiddelbart hva som dekkes og hva som ikke dekkes. Vi jobber FOR kunden.

BUTIKK

Vår butikk har topp utvalg som dekker dine behov innen camping. Butikken jobber sammen med de aller beste leverandørene I bransjen. Vi har også «order to store» eller nettbutikk hos max fritid og kama fritid. Våre priser I butikken tåler sammenligning hvor som helst.

VERKSTED

Verkstedet vårt har motiverte flinke mekanikere som passer på at våre kunder sine biler fungerer som de skal. Verkstedet har romslige lyse og trivelige lokaler, som gir et godt arbeidsmiljø både for våre ansatte, men også for bilen din. Vi kan løfte bobiler opp til 12 tonn, totalt har vi 6 løftebukker og 10 arbeidsplasser.

Chassi verkstedet har mekanikere med fagbrev og lang erfaring, alt utstyr og verktøy er beregnet på bobil både til service og reparasjon. Vi er godkjent bilverksted inn til 7500kg.

Bobiler er ikke som personbiler, det er koblinger mellom chassi og boenhet som kan være forskjellig fra merke til merke. Vi reparerer mange merker, også for andre forhandlere. At vi har totalt 10 mekanikere i arbeid med forskjellig kunnskap gir verkstedet vår tyngde til å løse alle typer oppgaver.

Hver sommer har vi daglig besøk av bobilturister fra Norge og også Europa på vårt verksted som trenger hjelp, vi har alltid en løsning.

ERFARING

En moderne bobil inneholder utrolig mye teknikk som vann, strøm og gass. Av og til kan det være at dette svikter, som regel akkurat når du skal på tur, da er det viktig å ha en god forhandler i ryggen. Sola Bobil tenkte etter-marked før vi tenkte salg. Vår fortid fra etter-marked i bilbransjen kom svært godt til nytte når vi startet opp Sola Bobil i 2007, og i dag har vi bygget et av de mest effektive og kunnskapsrike verksted for bobil i hele Norge, det har gjort oss til en foretrukken kunde hos våre leverandører og et kontaktnett i Norge og Europa hvor vi deler erfaringer og selvsagt kurser oss. Våre ansatte har samlet over hundre år med erfaring fra bobilbransjen. og ikke minst ny og oppdatert kunnskap.

Vi har også selvservice-anlegg som er tilgjengelig 24/7 med sanitær stasjon og propanautomat.

Når du skal velge leverandør av bobil, så kan det være smart å tenke gjennom hva du forventer av din forhandler før du tar et så viktig valg!